PROFESORËT GULI, RAKAJ DHE GJYREZI KRIJOJNË KORIN E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS. Profesoret e Universitetit te shkodres kane ndermarre nje nisme per te krijuar korin e universitetit me student nga fakultete te ndryshme.

Kete te premte u be edhe prezantimi I ketij kori nen temen “Muzika korale dhe roli I saj per edukimin e studenteve”Profesoret treguan per punen e madhe qe eshte bere por mbi te gjitha per vullnetin dhe deshiren e ketyre studenteve per te mesuar dhe kenduar muziken e bukur shkodrane. Nderkaq te tilla aktivitete nxisin jeten artistike dhe kulturore ne universitet

Artikulli paraprakSHATËRVANI TOTALISHT I NDOTUR, NUK PASTROHET RREGULLISHT
Artikulli tjetërEGI ZAGANJORI EKSPOZITË ME PIKTURA