Dasma tradicionale shkodrane ka qenë një ndër ngjarjet më madhore dhe më të rëndësishme për familjen dhe shoqërinë shkodrane. Kjo ngjarje përbëhej nga rregulla strikte të shtrira në kohë.

Në këtë dokumentar do flasim për dasmën tradicionale në përgjithësi dhe do thellohemi tek një element thelbësor, muzikën (ahengun).

Artikulli paraprakKONFEDERATA E SINDIKATAVE PRET DELEGACIONIN TURK
Artikulli tjetërPOLICIA E SHKODRËS, 4 TË ARRESTUAR NË 24 ORË