Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore për personat para dhe tetraplegjik në qytetin e Shkodrës. Lavdrim Hamja, përfaqësues i Myftinisë tha se së bashku mund të ndihmojmë më shumë familje gjatë muajit të madhërueshëm të Ramazanit dhe jo vetëm.

Ndërkohë, kryetari i Shoqatës së Para dhe Tetraplegjikëve Siamir Ustabeqiri ka një falenderim për donatorët.

Gjatë muajit të Ramazanit myftinia Shkodër u vjen në ndihmë shumë familjeve të varfra apo në nevoja të ndryshme.

Artikulli paraprakVIGJILJA E PASHKËS, BESIMTARËT KATOLIKË NË SHKODËR PËRKUJTOJNË VUAJTJET E JEZU KRISHTIT
Artikulli tjetërFSHATI BORIÇ I VOGËL PA RRUGË, BANORËT KËRKOJNË INVESTIME