Myftinia Shkoder ka publikuar kalendarin e aktiviteteve me rastin e 25 vjetorit te rihapjese se xhamise se plumbit shkoder.

Eventet do te jene te shumta per gjate gjithe muajit deri diten e shenuar te 16 nentorit ndersa kete e beri te ditur perfaqesuesi I myftinise Arben Halluni i cili theksoi kjo e premte shenoi fillimin e ketyre aktiviteteve me hytben e xhumase ne te gjitha xhamite mbi sakrificen e te rinjve qe kontribuan ne rihapjen e xhamise. Aktivitetet e ketij muaji te shenuar do te kulomojne me vendosjen e pllakates ne shtepine e familjes Myftia e cila luajti rolin kryesor ne rihapjen e besimit dhe me pas do te jete falja e namazit te mesdites .I pranishem ne daten 16 nentor do te jete edhe kreu i komunitetit mysliman te shqiperise Skender Brucaj .Eventet do te permbyllen me shfaqjen e dokumentarit kushtuar Xhamise se Plumbit ne teatrin Migjeni dhe programin artistic te medresese “Haxhi Sheh Shamia”.