Arti në zi! Ndahet nga jeta Ganimet Vendresha, solistja e parë e trupës së baletit shqiptar. Mësohet se Vendresha u nda nga jeta në moshën 88-vjeçare.

Vendresha ishte themeluese e shkollës së Koreografisë, ku ishte dhe pedagoge, ndërkohë që kishte titullin ‘Artiste e merituar’.