Një zë të rëndësishëm në funksion të stabilitetit politik dhe shoqëror të vendit. Kështu e ka quajtur kreu i Partisë Demokratike deputetin socialist Bashkim Fino në mesazhin e ngushëllimit pas ndarjes nga jeta.

“Me trishtim mësova lajmin për ndarjen nga jeta të ish-kryeministrit, ish-ministrit dhe ish-deputetit Bashkim Fino. Jam i bindur se kontributi i Bashkim Finos në politikën shqiptare do të vlerësohet gjithmonë si një zë i rëndësishëm në funksion të stabilitetit politik dhe shoqëror të vendit.

I shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Fino dhe gjithë të dashurve të tij. U prehtë në paqe”, shkruan Basha në Twitter.