Postimi i plote i Helidon Bushatit

Me hidhërim mësova ndarjen nga jeta të Haxhi Fejzi Zaganjorit, njeriut që hodhi themele të forta besimi dhe vlerash në tokën e Shkodrës.

Jo vetëm familja, por të gjithë që e njohën Haxhi Fejziun janë në dhimbje sot.

Përkushtimi dhe përulësia ndaj Zotit janë testamenti më i mirë që ai ka lënë pas.

Jeta e Haxhi Fejzi Zaganjorit do të qëndrojë mes nesh si shembull i mirësisë dhe i përpjekjes drejt së mirës.

I shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta, familjes, miqve, të gjithë komunitetit musliman, Myftinisë Shkodër, por jo vetëm.

Haxhi Fejzi Zaganjori ishte miku i mirë i të gjithëve. Ishte miku i mirë i Shkodrës!