Stafi mjeksor i Spitalit Rajonal te Shkodres realizon per here te pare nje nderhyrje te rralle kirurgjikale.

Kirurgu Besmir Grizhja e cileson nje rast suksesi kete nderhyrje ku fale ketij interventi si rezultat pacientes i eshte shpetuar kemba. Kirurgu Grizhja thote se nderhyrje te tilla edhe ne vazhdim mund te realizohen ne Spitalin e Shkodres Nje nderhyrje tille kirurgjilkale eshte mjaft e rralle, madje gjithsej ne bote nga 1964 deri ne 2008, jane regjistruar 168 raste ne total. Nderkohe realizimi i kesaj nderhyrje eshte sukses dhe krenari jo vetem per stafin mjeksor qe e ka realizuar por edhe per institucionin ku ata sherbejne.