KËSHILLI I BASHKISË U JEP TITULLIN “QYTETAR NDERI” PËR KONTRIBUTIN ARTISTIK. Keshilli i Bashkise se Shkodres ka nderuar me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes Julka Kakarriqi Darragjati dhe Vitor Darragjati .

Julka Kakarriqi Darragjati njihet per kontributin e saj ne jeten artistike dhe kulturore te vendit gjithashtu si aktorja e pare shqiptare qe guxoi te ishte femra e pare qe luan ne teater nderkohe Vitor Darragjati njihet per kontributin e tij te madh si muzikant dhe actor.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/1qcm2d6t_Gw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“JUBAN-DANJA” NË FESTËN E FUNDVITIT
Artikulli tjetërVLLAZNIA DO TRE PËRFORCIME NË JANAR