Ndërrimi i viteve është pritur në një atmosferë krejt ndryshe në ambjentet e hotel “Colosseo” në qytetin e Shkodrës.

I rezervuar plot nga qytetarët dhe nën atmosferën e ngrohtë të këngetares Rezarta Smaja dhe të mjeshtrit të madh të humorit Zef Deda, “Colosseo” dhuroi vërtetë një spektakël
Ndërkohë zëri i vecantë i Rezarta Smajes me muzikën live e nxehu akoma më shumë ambjentin .

Gjithashtu ndërrimi i viteve u prit në mënyrë festive dhe të vecantë edhe në barin e hotel “Coloseo”