45 mije vizita jane mbuluar pergjate vitit 2023 nga stafi i urgjences ne spitalin rajonal te Shkodres. Ne bilancin e fundvitit mjekja e urgjences Enxhi Meçani teksa shpreh mirenjohjen per koleget tregon edhe mbi llojet me te shpeshta te urgjences
3 grupe jane ne gadishmeri pergjate nates se nderrimit te viteve. Nderkohe qe bluzat e bardha apelojne per festime te qeta ku kujdes te shtuar duhet te kene ata qe jane ne drejtim te automjeteve.

Per shkak te dinamikes se festimeve kete dhjetor nje autoambulance ka qendruar cdo nate ne gadishmeri prane pedonales se qytetit. Nderkohe qe vitet e fundit ndergjegjesimi qytetar ka bere qe ne naten e nderrimit te viteve te kete me pak raste prane urgjences se spitalit rajonal Shkoder.

Artikulli paraprak“GAZ-JETA”, MUZIKË DHE HUMOR NË LEZHË
Artikulli tjetërSHKODËR, RRITET NË 8% TAKSA E INFRASTUKTURËS