Myftnia Shkoder I ka ardhur ne ndihme shtetases Behije Ismeti e cila jeton e vetme ne lagjen Liria . MYftiu I Shkodres Imam Muhamed Sytar U beri thirrje institucioneve dhe bizneseve te kontribuojne per t’i rrgulluar ambientet e brendshme te shtepise.