DREJTORJA E SHËRBIMIT SOCIAL ETLEVA BISHA ZHVILLON NJË TAKIM NË SHKODËR. Drejtorja e përgjithshme e shërbimit social shtetëror Etleva Bisha thotë se nuk është detyrë e këtij institucioni që të gjejë një zgjidhje për zhbllokimin prej 10 muajsh të ndihmës ekonomike për banorët e Komunës Shalë.

Drejtorja Bisha thotë se gjatë këtij viti tashmë nuk ka persona që abuzojnë me ndihmën ekonomike.Drejtorja e e përgjithshme e shërbimit social shtetëror zhvilloi një takim me administratorët e Komunave dhe Bashkive të Qarkut Shkodër për të analizuar punën e këtij viti dhe sfidat për të ardhmen. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/KhaGcTGsH3E?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDOKUMENTOHET HAPJA E XHAMISË SË PLUMBIT
Artikulli tjetërROMËT, SKAMJA VAZHDON…