Deri ne fund të 2017-tes, ne territorin e Bashkise Shkoder do te ndricohen edhe 13 rruge te tjera.

Drejtori i ndricimit rrugor në Shkodër Altin Salihi ne nje material shperndare per mediat nga Bashkia Shkoder ka bere me dije se po punohet intensivisht per perfundimin e ketij investimi nderkohe qe eshte programuar se ne 2018-en ne Shkoder nuk do te kete asnje rruge te pandricuar.Vete banoret shprehen te kenaqur me kete investim te Bashkise Shkoder.

“Pasi kemi ndriçuar 25 rrugë dhe rrugica në këtë vit, po arrijmë të investojmë edhe në 13 rrugë të tjera, në zonat periferike, aty që muk është vënë dorë kurrë.”