Kreu i qeverisë ka propozuar emrat për ambasadorë në 15 vende, mes tyre dhe për Kosovën dhe Serbinë. Për Kosovën është propozuar emri i aktorit Petrit Malaj, i cili do të pasojë Qemal Minxhozit. Sakaq Edi Rama ka propozuar Bardhyl Canaj si ambasador i Shqipërisë në Serbi.

12 emrat e propozuar nga qeveria për ambasadorë:

Petrit Malaj – Kosovë

Oljan Kanushi – Slloveni

Bardhyl Canaj – Serbi

Genc Pecani – Rusi

Qirjako Qirko – Hungari

Artur Kuko – Holandë

Albana Dautllari – Suedi, Islandë e Norvegji

Mimoza Halimi – Poloni

Sokol Dedja – Danimarkë

Inid Milo – Bullgari

Entela Gjika – Spanjë

Ilir Hysa – Kuvajt

Artikulli paraprakE HËNA NIS ME TEMPERATURA TË MAKSIMALE, TERMOMETRI DO SHKOJË DERI NË 42 GRADË NË KËTO QYTETE
Artikulli tjetërULET NUMRI I NXËNËSVE PËR KLASË DHE SHTOHEN NËNDREJTORËT, MINISTRJA E ARSIMIT FIRMOS UDHËZIMIN E RI