Kryeprokurorja e përkohshme Artan Marku urdhëron ndryshime në dy prokurori. Prokuroria e Shkodrës dhe Krimet e Rënda ndryshime prokurorësh.

Largohet nga drejtimi i prokurorisë Shkodër prokurori Anton MartiniArta Marku emëron në vend të Martinit, prokurorin Ylli Pjetërnikaj.

Pjetërnikaj ushtronte detyrën në Tiranë, ka qënë ndihmës ligjor në prokurorinë e Përgjithshme.Nesër pritet prezantimi i Pjetërnikaj në Shkodër

Pas 6 muaj Anton Martini largohet nga Shkodra, vjen tek Krimet e Rënda.Martinit do i besohet një strukturë dhe dosje të rëndësishme hetimore.

Anton Martini ka qene per disa vite  prokuror  tek Krimet e Rënda.

Artikulli paraprakLONDËR, PËRFSHIHET NGA ZJARRI HOTELI LUKSOZ
Artikulli tjetërTË SHTËNA ME ARMË PARA DREJTORISË SË POLICISË SË GJIROKASTËR, KA TE PLAGOSUR