Denada Seferi emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Enio Civici emërohet zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Vilma Bello emërohet zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Ndërkohë, me emërimin e Bello në këtë ministrit, flitet se në krye të Agjencisë së Zhvillimit të Turizmit, do të emërohet Ori Kuçi, megjithatë asgjë nuk është ende zyrtare.