Arjan Feri deri tani Shef Sektori ne Burimet Njerezore ne Drejtorine e Pol Shtetit transferohet dhe emerohet Drejtori i Drejtorise per Kufirin dhe Migracionin Gjirokaster.

Qerim Aliaj deri tani Drejtori i Kufirit Gjirokaster transferohet dhe emerohet Drejtor i Kufirit Shkoder. Drejtori i Policise Kufitare Shkoder Rakip Kazani transferohet dhe emerohet Shef Sektori i Burimeve Njerezore ne Drejtorine e Pergjithshme per Kufirin dhe Migracionin. Llazar Pina deri tani Specialist ne Drejtorine e Pergjithshme per Kufirin dhe Migracionin , transferohet dhe emerohet Shef Sektori ne Burimet Njerezore ne Drejtorine e Policise se Shtetit. Artan Shkembi deri tani Shef Sektori i Antidroges ne Drejtorine per Krimin e Organizuar e Krimet e Renda transferohet dhe emerohet zvdrejtor i Policise ne Drejtorine e Policise vendore Vlore. Ilirjan Balla nga zvdrejtori i Pol Vlore transferohet dhe emerohet zvdrejtor i Pol Diber. Bashkim Shehu nga zvdr Diber transferohet e emerohet zvdr i Pol Kukes. Shkelqim Pepkola nga zvdrejtor i Pol Elbasan transferohet dhe emerohet zvdrejtor i Pol Korce. Gentjan Shehaj nga zvdr Korce transferohet dhe emerohet zvdr i Pol Lezhe. Skender Hitaj nga zvdr Lezhe transferohet dhe emerohet zvdr Elbasan. Rezar Velmishi deri tani Specialist ne Drejtorine e Hetimit e per Narkotiket e Trafiqet ne Drejtorin e Pol Shtetit transferohet dhe emerohet zvdr i Pol Durres. Shkelzen Rexhepi deri tani zvdrejtor i Pol Durres transferohet dhe emerohet Shef Sektori i Interpolit. Oltion Kumbulla deri tani Shef Komisariati ne kom pol Elbasan transferohet dhe emerohet zv/Shef Komisariati ne Komisariatin e Pol nr 4 Tirane.