ILIR NIKLEKAJ ZËVËNDËSON OREST VUÇAJ NË KRYE TË KËTIJ INSTITUCIONI.
Ashtu sic ishte paralajmeruar, ndodhi.

Zyra e pasurive te palajteshme ne Shkoder I eshte nenshtruar ndryshimeve. Burime prane ketij institucioni bejne me dije se qe nga kjo e merkure ne krye te Zyres se pasurive te paluajteshme ne Shkoder do te jete Ilir Niklekaj. Niklekaj, do te pasoje ne krye te kesaj drejtorie, nga me te rendesishmet ne nivel lokal, Orest Vucaj, I cili per disa muaj ishte drejtor I Hipotekes. Niklekaj, mesohet se per disa kohe ka qene specialist prane Drejtorise se Pergjithshme ne Tirane dhe pritet qe fale angazhimit te tij professional, te ndryshoje performacen e ketij institucioni. Duke iu referuar burimeve qe vijne prane Drejtorise se Pergjithshme te pasurive te Paluajteshme ne Tirane, behet me dije se shkak I ketyre ndryshimeve, kane mungesa e rezultateve gjate kesaj periudhe ne kete insitucion, I cili pritet qe te reformohet menjehere pas perfundimit te pushimeve verore. Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme ushtron veprimtarinë e vet në mbështetje të dispozitave ligjore. Objekt i veprimtarisë së zyrës së regjistrimit të pasurive të paluajtshme është regjistrimi i titujve të pronësisë dhe të të drejtave të tjera reale për pasuritë e paluajtshme në bazë të dokumenteve ligjore, që vërtetojnë pronësinë mbi pasurinë e paluajtshme, si dhe përgatitja, mbajtja dhe administrimi i regjistrave të pasurive të paluajtshme, hartave treguese të regjistrimit dhe dokumentacionit, që vërtetojnë të drejtën e pronësisë dhe të drejtat e tjera reale mbi pasurinë e paluajtshme.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/qkgRfv-r090?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSITUATA NË IRAK, REAGON KOMUNITETI FETAR KËSHILLI NDËRFETAR SHQIPTAR DËNON ME FORCË AKTET MAKABRE
Artikulli tjetërKRIMINALITETI, QYTETARËT TË PASIGURTË KRITIKA PËR PUNËN E POLICISË DHE SISTEMIN E DREJTËSISË