Termeti i 26 nentorit ka sjelle demtime dhe ne infrastrukturen rrugore duke sjelle veshtiresi e mbi te gjitha rrezik per automjetet e  kembesoret.ne autostraden Lac- Milot ura rrezikon shembjen ,ndera mbahet nga nje vinç.Nen kete ure kalojne mjete te shumta .