KANDIDATJA E MAZHORANCËS, GARANTON PROJEKTE AMBICIOZE PËR ZHVILLIM. Kunder konflikteve dhe ndasive te cdo lloji qofshin per te bashkuar te gjithe faktoret per tu orientuar drejt nje jete me te mire. Kane qene keto fjalete e kandidates se mazhorances per kryetare bashkie znj.Keti Bazhdari ne Fshatin Beltoje te komunes Berdice.

Kryetari komunes berdice besnik brahimi kerkoi mbeshtetjen ne Beltoje duke garantuar permiresimin e kushteve te jeteses. Ndersa te pranishem ne takim zv ministri i kultures Zef Çuni dhe mjeku Astrit Beci pasi shpjeguan punen qe po realizohet per te realizuar nje seri investimesh me mbeshtetjen e qeverise kerkuan mbeshtetje sipas tyre per kryetaren e re te Bashkise Shkoder Keti Bazhdarin. Te shumta ishin pyetjet nga qyteratet e pranishem te cilet kerkuan informacion per zgjidhjen e problemeve te zones per te cilat kandidatja bazhdari shpjegoi edhe menyren se si do veprohet.