NIS RIKONSTRUKSIONI I RRUGËVE NË BUSHAT DHE NË KOSMAÇ RRUGA E VARREZAVE. Ne komunen e Bushatit, premtimet kthehen ne realitet. Ne bushat ka nisur puna tashme konkrete per rikonstruksionin e rrugeve ne bushat, sistemimin dhe asfaltimin e plote te ketyre rrugeve dytesore ne qender te fshatit Bushat. Vete banoret shprehin falenderimet per investimin.

Por nje tejter realitet eshte edhe ne rrugen e varrezave ne Kosmaç, nje premtim I dhene qe kthehet ne realitet. Ne Komunen e Bushatit, jane me shume se 100 km rruge te asfaltuara nderkohe qe tashme komuna e Bushatit, po merret edhe me segmentet dytesore per ti ardhur ne ndihme banoreve