SHFAQET DOKUMENTARI NDAJ KRIMEVE TË KOMUNIZMIT, ADEMI: TË NDALIM TË KEQEN. Ne emer te pafajesise ka qene dokumentari I cili eshte shfaqur ne qytetin e Shkodres. Me pranine e shoqates se te perndjekurve politike dhe te ftuarve, ky dokumentar I pergatitur nga gazetarja Beti Njuma, ka risjelle ne kohe refleksione te se kaluares se regjimit te eger komunist ne Shqiperi.

Gjate ketij takimi kryetari I shoqates se te perndjekurve politike Zenel Drangu, denoi krimet macabre te kominizmit si dhe ftoi te gjithe te votojne partine demokratike. E ftuar në këtë takim, kandidja e PD per Bashkine Shkoder, Voltana Ademi, deklaroi se Shkodra deshiron dhe ka te njejten aspirate si 23 vite me pare, te kthejme shkodren ne nje qytet europian. Ky aktivitet u organizua nga Departamenti i Integrimit të ish të Përndjekurve Politik pranë PD Shkodër, Departamenti i Rinisë dhe i Sporteve si dhe Forumi Rinor, nën kujdesin e veçantë të Znj. Voltana Ademi.

Artikulli paraprakMARINAJ, GARANTON BANORËT E LAGJES PALVAR
Artikulli tjetërZEF HILA PREZANTON PROGRAMIN 2015-2019