po zhvillohet një konferencë shkencore me temë: “Camaj-Letërsia tjetër”, e organizuar nga Senati Demokristian,

Dekanati i Fakultetit të Shkencave Shoqërore pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Shoqata “Atdhetare-Dukagjini”.