Nga policia e Fierit janë arrestuar dy përsona për dhunë në familje. Alfred Mehilli kërcënoi me thikë vëllain e tij.

Atij ju sekuestruan edhe nje thike dhe nje doreze metalike.Ndersa i arrestuari tjeter është Tahir Braka i cili ka dhunuar gruan dhe vajzen e tij