HAPJA E MUZEU TË DIKTATURËS “PENG” I PASURIMIT ME ELEMENTË TË RINJ.
Ne Muzeun e diktaures po punohet intensivisht per te mundesuar sa me pare hapjen e ketij muzeu, drejtoresha e zyres se cultures prane bashkise Shkoder elena zorba tregoi per star plus se hapja po mbahet peng nga pasurimi me elemente te rinj.

Zorba tregoi se nje element i veqante pritet ti bashkohet ketij muzeu
Muzeu eshte drejt perfundimit dhe deri me tani shume elemente interesante i jane bashkuar fondit te ketij muzeu.
Dega e brendshme nje gjurme e erret e diktatures komuniste tashme do te jete nje deshmi e popullit shqiptar e shkodran ne veqanti, pasi pergjegjesja e ketij muzue tregoi per star+ se ky muze do permbaje me se shumti elemente lokale qe deshmojne per vuajtjet e komunizmit

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/tLc8O0sFxKw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSERBËT SHTYJNË SEANCËN E KUVENDIT TË KOSOVËS
Artikulli tjetërOSHEE, KËPUTJE E RILIDHJE TË ENERGJISË