INVALIDË E TË MOSHUAR ME ORË TË TËRA NË RRADHË .

Marrja e pensionit per invalidet dhe te moshuarit ne qytetin e shkodres eshte shume e veshtire. Vete ata treguan per Star Plus  se presin me ore te tera ne rradhe
Sinkron
Te moshuarit tregojne se kjo situate ndodh vazhdimisht por pere kete muaj eshte renduar edhe me teper pasi nje pike ekzistuese e marrjes se pensionit ne lagjen perash eshte shkrire duke e zhvendosur kontigjentin  prane postes aty ku marrin kete sherbim edhe zona te tjera te qytetit dhe komuna rrethina. Ky fakt ka rezultuar ne nje shqetesim per te moshuarit dhe invalidet te cilet apelojne per ndryshimin e kesaj situate ne muajt ne vazhdim.

Artikulli paraprakVIDHNIN ENERGJINË , 4 PROÇEDIME PENALE
Artikulli tjetërRENDI NË 24 ORË ( Video )