Është rikthyer në sezonin e ri cikli i takimeve “PlumbÇ” i cili zhvillohet në qendrën rinore Arka .

Në këtë takim të parë ishte i ftuar studiuesi i traditave intelektuale dhe shpirtërore Edin Lohja. Organizuesja e “PlumbÇ” Elona Çuliq tregon edhe risin që ky cikël takimesh artistike do të ketë në vazhdim.

Nërkohë Elona Çuliq tregon edhe arsyen pse “PlumbÇ” është vendosur të startojë pikërisht më studiuesin Edin Lohja.