PRITJA TË NGJASON ME RADHËN E DIKUSHME PËR QUMËSHTIN.Serisht rradhe kilometrike per kolaudimin e automjeteve ne qytetin e Shkodres. Drejtuesit e mjeteve janë dyndur për të paguar taksat dhe kolauduar automjetet, duke qëndruar jo vetëm me orë, por edhe me ditë të tëra para sporteleve.

Radha nis të zihet një ditë para dhe drejtuesit e mjeteve qëndrojnë gjithë natën jashtë. Kompania koncensionare SGS zvicerane e cila ka nje kontrate 10 vjecare me shtetin shqiptare pervecse eshte e vetmja kompani ne llojin e saj, ajo ka nje qender te vetme per te gjithe qarkun e shkodres. Nga burime te brendshme mesohet se ne qendren qe ndodhet ne Shkoder dhe qe perfshin sherbimin per te gjithe qarkun punohet vetem me dy sportele perkatesisht nje per automjetet te vogla e nje tjeter per ato te tonazhit te larte. E gjithe kjo shkakton rralle te gjata, ore te tera pritjeje, trafik ne kete segment si dhe pakenqesine e drejtuesve te automjeteve te cilet per dite te tera lene menjane gjithe angazhimet e tyre per tiu dedikuar nje sherbimi jo cilesor qe I ofrohet.Megjithate, keto radhe te ngjasojne, me radhat e dikursdhme te cilat duket nukj do ti largohen asnjehere banoreve, ashtu si para viteve 90-te kur per cdo sherbim te perdishem radha nuk ndahej asnjehere 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/IFI74p_F5Wg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakQARKU, MBLEDHJA E FUNDIT E 2014-tës
Artikulli tjetërDËBORA, ARRSH KUJDES NGRICAT