QYTETARËT: PRESIM ME DITË, VONOJNË SHUMË PROÇEDURAT. Prej ditesh ne zyrat e aplikimit per librezat dhe kartat e shendetit ka shume njerez qe presin ne rradhe per ore te tera per dorezimin e dokumentave dhe marrjen e librezave.

Sipas qytetareve procedurat zgjasin shume per kete arsye ka edhe rradhe te madhe e cila nganjehere detyron qytetaret te largohen e te rikthehen ditet ne vijim. Pajisja me librezat e shendetit ne kohe eshte shume e rendesishme per qytetaret pasi eshte dokumenti kryesor per vizitat shendetesore

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/dIMCuwkDWqc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]