GRUPI MUZIKOR PËRFORMON PARA NXËNËSVE TË “JORDAN MISJES” Ky është himni i flamurit i cili këndohet çdo ditë të hënë në shkollën e mesme “Jordan misja” përpara se nxënësit të nisin mësimit.

Kësaj here ka qënë edhe më e veçanta sepse muzikologu Qamil Gjyrezi bashkë me të rinjtë e shkollës së mesme artistike “Prenkë Jakova” kanë performuar himnin e Shqipërisë. Drejtorja e shkollës së mesme “Jordan Misja” Ardiana Ndreu falenderon grupin muzikor…..Këndimi i himnit të flamaruti nga të rinjte synon zgjimin e ndjenjave kombëtare në respekt të historisë dhe sakrificave të brezave të kaluar.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/blFuSivuAW4?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPOLICIA, KONTROLLE TË VAZHDUESHME NË SHKODËR
Artikulli tjetërISIS, TURQI I LIRON BAZËN SHBA-së