Kryeministri Edi Rama, ka publikuar një video mëngjesin e sotëm me pamjet nga punimet që po zhvillohet në stadiumin e qytetit të Kukësit.

Kreu i qeverisë shkruan se projekte po vijon me ritme të shpejta dhe se në shtator stadium pritet që të jetë gati dhe me kushte dinjitoze për ekipin e qytetit.

“Mirëmëngjes dhe me punën që po ecën me ritme të shpejta për stadiumin e ri të Kukësit, që në shtator të jetë gati me kushte dinjitoze për ekipin e qytetit, ju uroj një ditë të mbarë’, shkruan Rama në rrjetin social “Facebook”

https://www.facebook.com/edirama.al/posts/10158837766271523?__cft__[0]=AZWm4ZstkQ3F90oxM_fpY1s5ov5ssTpi997ESEzSnPLSSBPoFHE9Em_yup7raDPlFGifUeVNC8CoGaP-Ovinn_MRmpSsyA9QEBpMJ4F88FvqNscJDYRJ68GULngTuOwDRLdiJNLQFNbHZBh_rRuvKM8L7HvULCPceyoYhVrZvKXd1Q&__tn__=%2CO%2CP-R