KRYETARI I PARTISË DEMOKRATIKE LULZIM BASHA, E KA CILËSUAR LUMTURIMIN E NËNË TEREZËS, SI NJË DITË TË VEÇANTË PËR MBARË KOMBIN SHQIPTAR.

 TEKSA MORI PJESË NË AKTIVITETIN E ORGANIZUAR NGA BASHKIA E LEZHËS, BASHA THA SE TË GJITHË KRENOHEN ME NËNË TEREZËN. NË DITËN E LUMTURIMIT TË NËNË TEREZËS, KRYEMINISTRI EDI RAMA THA SE KJO ËSHTË NJË DITË E SHËNUAR, KU NDRYSHE NGA DITËT  E TJERA TË SHËNUARA TË IMPONON SHUMË MODESTI DHE ASPAK FANFARE PËRKUJTIMORE. SIPAS TIJ, NËNË TEREZA ËSHTË PERSONI UNIK QË NA BËN TË NDIHEMI KRENAR PËR IDENTITETIN SHQIPTAR .