DANI: PARAMETRA EUROPIANË PËR PËRBALLIMIN E PËRMBYTJEVE. Prefektura shkoder si perfaqesuese e qarkut me te rrezikuar nga permbytjet ka qene vemendja e ketij projekti. Specialisti I emergjencave civile Pellumb Dani tregoi per starplus per planet e menaxhimit te permbytjeve te komunave te nenshkodres. 

Dani ka treguar edhe per bashkepunimin me malin e zi, shtet me te cilin bashkendajme disa basene ujore te rendesishme.Tashme komunat berdice, gur I zi, velipoje por edhe komuna te tjera te nenshkodres kane planet e tyre te menaxhimit te permbytjeve Dani ka treguar se keto plane premtojne per parapergatitje te popullates e institucioneve dhe me pak rrezik e deme ne permbytjet qe mund te pasojne

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/0rmvRCXfyeE?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFILMI SHQIPTAR NË SHBA
Artikulli tjetërCEZ KALON 100 % SHTET