Periudha më e gëzuar e vitit tashmë ka mbërritur, kjo është koha kur dhuratat marrin më shumë vlerë. Neptun, rrjeti më I madh I elektronikës për muajin dhjetor ka startuar me oferta ekskluzive duke përcjellë ndjesi pozitive në këtë muaj festash për të gjithë konsumatorët. Elibjonda Ukcamaj menaxhere e “Neptun” ka treguar se çfarë do të gjejnë konsumatorët në këtë ofertë.

Menaxherja Ukcamaj ka prezantuar disa ndër produktet e përzgjedhura të cilat vijnë me oferta speciale.

Lehtësirat këtë fundvit për klientët e Neptun janë të shumta.Tek Neptun mund të gjeni produktet më lirë se kudo tjetër .

Që nga data 17 dhjetor deri me datën 31 dhjetor do të ketë ulje të mëdha për të gjithë konsumatorët e Neptun i cili pret të gjithë qytetarët shkodran për t’u bërë pjesë e produkteve cilësore dhe çmimeve tejet të arsyeshme.