Një tryezë e përbashkët mbi nevojat e tregut të punës në Shkodër është organizuar me drejtuesit vendor dhe përfaqësues të biznesit të cilët kërkojnë që në disa raste të hiqet tatimi mbi fitimin.

Drejtori rajonal i zyrës së punës Dodë Mehmetaj dhe prefekti i qarkut të Shkodrës Paulin Radovani pranojnë se Shkodra është ndër qarqet me numrin më të lartë të papunësisë.Disa prej bizneseve në Shkodër kanë ofruar për shkollat profesionale makineritë dhe mjediset e tyre për të arritur krijimin e një fuqie punëtore të kualifikuar.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/zCClK3NDZmo?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHKODRANËT DËNOJNË DHUNËN NË SERBI
Artikulli tjetërSHKODËR, FINALIZOHET OPERACIONI “SHITËSI”