EKSPOZOHEN PUNIMET E AUTOREVE ME VEPRA TE VITEVE 90-TË. Ne galerine e arteve ne Shkoder eshte hapur “Ekspozita  Next “ me vepra te viteve 90-te  nga koleksioni I kesaj galerie . Ne kete ekspozite ajo qe binte me shume ne sy ishin tablote plot ngjyra  dhe abstarksioni ku autoret te vjeter dhe te rinj kane shprehur lirin e tyre me ane te pictures te cilat jane realizuar ndre vite.

Ne kete galeri nuk kane munguar as fotografite e atyre viteve  ku te pranishem kane qene mjaft familjare dhe miq te autoreve te cilet ishin pjese e punimeve te ekspozuara ne next ne galerine e arteve Shkoder.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/fYsBpK5dius?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVELIPOJA DREJT KRIJIMIT TË MASTER PLANIT
Artikulli tjetërJAHJA: MARK KAFTALLI SIMBOL I MUZIKËS