Nga pastrimi i kanalit në Valias, ekskavatori ka nxjerrë bashkë me llumin edhe një karabinë me 10 fishekë si dhe një palë pranga

Ishin banorët e zonës që e panë armën tek u nxor nga poshtë urës që lidh Valiasin e vjetër me Valiasin e ri dhe njoftuan Policinë.

Ajo do t’i nënshtrohet testit balistik dhe analizave të tjera për t’u parë nëse është përdorur për ndonjë krim.