NGJARJA E RËNDË, UJËSJELLËSI SQARON PUBLIKUN

Ndermarrja e Ujesjelles Kanalizime ne Shkoder ne nje dalje per mediat ka sqaruar per publikun ngjarjen e ndodhur ne unazen perendimore te qytetit. Nepermjet zedhenesit per shtyp, Ujesjellesi ne Shkoder ka sqaruar se punonjesit kane qene brenda te gjithe normave teknike, nderkohe qe Policia dhe OSHEE po hetojne per zbardhjen e plote te kesaj ngjarje te rende