Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Shkodrës.

Një shtetas maroken është mbytur në ujërat e lumit Buna.

Marokeni është mbytur ne vendin e quajtur Darragjat të njësisë Dajç.

Sipas informacioneve paraprake marokeni posedonte dokumente franceze dhe janë akoma të paqarta arsyet e mbytjes së tij.

Në vendngjarje kanë mbërritur forcat e policisë Shkodër të cilët po mundësojnë zbardhjen e ngjarjes.

…vijon…