Bezha është trendi më i fundit i ngjyrave dimërore, është kjo ngjyrë neutrale lehtësisht e kombinueshme.

Kjo është një ngjyrë që mund të përdoret në veshje, çanta, këpucë dhe aksesorët e tjerë. Kombinimet që ne mund të bëjmë me këtë ngjyrë është dhe mundësia më e mirë për të pasur një stil të veçantë veshje. Gardërobës suaj nuk duhet ti mungojë kjo ngjyrë e cila ka një lehtësi në kombinim, për mënyrën se si ne zgjedhim ta veshim atë .