VUKA: SHËRBIMET DHE NGROHJA SHPENZIME TË KONSIDERUESHME PËR BASHKINË. Bashkia e Shkodres ka kryer investime ne shuma te konsiderueshme per ambjentet fizike te shkollave dhe kopshteve ne qytetin e Shkodres

kete e tregoi per Star Plus Pergjegjesi i Zyres se Arsimit ne Bashki Ludovik Vuka .Vuka tregoi se 806 bombola gazi, nafte e dru shperndahen cdo muaj e megjithese nuk merret parasysh nje pjese e konsiderueshme e buxhetit te Bashkise se Shkodres shkon per ngrohjen dhe sherbime ne ambjentet fizike te shkollave e kopshteve ne qytetin e Shkodres

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/PD1yH-lyFUc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]