Nick Abbott është emëruar ambasador i Britanisë së Madhe në Shqipëri.

‘Nick Abbott është emëruar Ambasador i Madhërisë së Tij në Shqipëri. Të gjithë ne në ambasadë mezi presin ta përshëndesin në shtator 2024. Ai ka punuar në Evropë dhe Lindjen e Mesme dhe sjell një përvojë të jashtëzakonshme edhe si Ambasadori i Madhërisë tij në Kosovë’- njofton qeveria britanike.

Artikulli paraprakVRASJA E POLITIKANIT SERB OLIVER IVANOVIÇ, DËNOHEN ME 20 VJET BURGIM KATËR TË AKUZUARIT
Artikulli tjetërPUBLIKOHEN REZULTATET E CENSIT 2023, SHQIPËRIA KA 2 MILIONË E 412 MIJË BANORË. POPULLSIA TKURRET ME 409 MIJË NË KRAHASIM ME 2011