Firma e linjes se produkteve te mirembajtjes se flokeve “Nika beauty excellence”, ka nisur nje tur boteror per te realizuar nje semiar me parukier ne vende te ndryshme te botes, e ndalesa e rradhes ishte Shkodra si qyteti mikprites per realizimin e ketij semiari ne te gjithe Shiqperin .

Anila Osmaj menaxhere e firmes shprehet se “Nika beauty excellence” operon ne te gjithe boten me prduktet e saj, duke sjellur nje linje te vecante produktesh cilesore dhe te shendeteshme per floket ,ku seshpejti do te kene edhe dyqante e tyre ne te gjthe Shqiperin. “Nika beauty excellence” njihet tashme ne tregun boteror per nje game te gjere produktesh mjaft cilesore per floket. Ne kete seminar I cili u realizua ne sallen e konferencave tek Hotel Colosseo, ishte prezent edhe tekniku internacional I firmes Emanuele Manera, I cili percolli teknikat dhe produkte e reja qe u prezantuan gjate ketij seminari me pjesemarrese qe vinin nga qytete te ndryshme te Shqiperis.