NËSE NUK GARANTOHEN STANDARTET ATËHERË DO TË MBYLLEN PROGRAMET E STUDIMIT.Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla ka paralajmëruar një tjetër valë të mbylljes së programeve universitare nëse nuk garantohen standardet.

Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla ka bërë publike dhe arsyet e nënshkrimit të marrëveshje me kompaninë britanike për vlerësimin e cilësisë së universiteteve.

 Paralajmërimin Nikolla e bëri nga universiteti “Aleksandër Xhuvani ku mori pjesë në ceremoninë e nderimit me titullin “Honoris Cauza” të Profesorit Ylli Çabiri.

Artikulli paraprakSUPERKUPA E ITALISË FITOHET NGA NAPOLI
Artikulli tjetër“PAJTOHEN” DY PARTITË PD-PS