NËNDREJTORI CANAMETI PRET NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME.Në pritjen e parë në javën e dyerve të hapura Drejtoria e Policisë së Shkodrës ka pritur nxënësit e shkollave të mesme të qytetit.

Të rinjtë janë pritur nga nëndrejtori i policisë Avni Canameti.Nga ana tjetër, psikologia e drejtorisë rajonale të policies, Rezarta Pode tha se të gjithë mund të vizitojnë mjediset e policisë gjatë kësaj jave.Nxënësit e shkollave të mesme të Shkodrës kanë vizituar mjediset e policies, e më pas kanë zhvilluar një bisedë konfidenciale me specialsitët e policisë, kryesisht ata të trafiqeve dhe kriminalistikës.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/r2MiIOTgEqU?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKUFIZUESIT E SHPEJTËSISË NË ÇDO SHKOLLË
Artikulli tjetërPËRMBYLLET “TURIZMI I BIÇIKLETAVE”