130 PEMË NË RRUGËT KRYESORE TË SHKODRËS, INVESTIM I BASHKISË.130 dru dekorativ kanë nisur që të mbjellën në qytetin e Shkodrës. Janë zgjedhur rrugët kryesore të qytetit për t’i dhënë Shkodrës një imazh më të zbukuruar.

Mbjellja e druve dekorativ është një investim i Bashkisë Shkodër.Pjesë e mbjelljes do të jenë edhe disa segmente të tjera.Apeli për qytetarët është që t’i ruajnë dhe mos t’i dëmtojnë pemët siç ndodh shpesh herë.Mbjellja e këtyre druve dekorativ në qytetin e Shkodrës vjen edhe në kuadër të festave të nëntorit apo edhe festave të fundvitit. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/FgbRn7vGsmo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHAKA: VENDE VAKANTE PËR TU BËRË MËSUES
Artikulli tjetërVLLAZNI SULMUESE NDAJ FLAMURTARIT