Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, ka bërë të ditur se sot ka nisur projekti që lidhë Kosovën me pjesën veriore të Shqipërisë, Tropojën dhe Bajram Currin.

Tutje ai ka thënë se ky projekt është shumë i rëndësishëm për Komunën e Gjakovës dhe më gjerë pasi është rrugë karakterit nacional.

”Bëhet fjalë për daljen për Rekë të Keqe dhe “Qafë Morinë”, e cila lidhë Kosovën me pjesën veriore të Shqipërisë, Tropojën dhe Bajram Currin. Një projekt si ky është shumë i rëndësishëm për Gjakovën dhe më gjerë, sepse kjo rrugë është e karakterit nacional.” ka shkruar Gjini.

Artikulli paraprakZELENSKY TAKOHET ME FAMILJEN MBRETËRORE TË DANIMARKËS
Artikulli tjetërPRESIDENTI I KALOI NË HESHTJE/ NGA LEGALIZIMI I KANABISIT, TE DETYRIMET PËR STUDENTËT E MJEKËSISË