SHKRELI: MË SHUMË VËMENDJE PËR KËTË ASET TË ÇMUAR QË SHKODRA KA. “Turizmi i Biçikletave” i organizuar nga “Go2” dhe një sërë partnerësh të tjerë ka nisur me zhvillimin e aktiviteteve.

Në ditën e parë drejtorja e “GO2” Eltjana Shkreli thotë se fillimisht është menduar për fëmijët. Ky aktivitet është zhvilluar në pedonalen e lagjes “Gjuhadol”Drejtorja Shkreli thotë se një e veçantë janë fotot e dinastisë “Marubi” të publikuara për të parën here.Aktiviteti “Turizimi i Biçikletave” do të jetë për dy ditë me radhë ku qëllimi kryesor është sensibilizimi për të kthyer më shumë vëmendjen tek lëvizja me biçikleta. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/-cYPQtzSJ6U?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTË DIELËN, AKREPAT NJË ORË PRAPA
Artikulli tjetërEKSPOZITË ABSTRAKTE NGA EDMOND DHRAMI