NJË DREKË ME PRINDËRIT FËMIJËT E SHTËPISË SË FËMIJËS PARASHKOLLOR GËZOJNË NË FUNDVIT Shtepia e femijeve parashkollor ne kete fundvit ka organizuar nje dreke te vecante per femijet e kesaj shtepie.

Ne kete dreke kane qene te pranishem edhe disa prej prinderve biologjik Fillimisht femijet moren dhurata nga biznesmene te qytetit e me pas shijuan dreken nen pranine dhe dashurine e prinderve te tyre biologjik. Gjeluci ka theksuar qe qellimi i nje dreke te tille eshte afrimi i femijeve me prinderit e tyre biologjik duke tentuar edhe krijimin e kushteve per rikthimin e ketyre femijeve ne gjirin e e ngrohte te familjes.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/mHTWkmPbnpE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFESTË PËR TË MOSHUARIT
Artikulli tjetërSITUATA NË RRUGËT E SHKODRËS, NGA DËBORA